Havørredfiskeri for nybegyndere...

Vores strand er rigtig god til havørredfiskeri - året rundt. Der er faktisk ikke nogle måneder det ikke kan lade sig gøre. De eneste som kan være lidt svære at fange havørreder i er sommermånederne juni og juli - men der bader de fleste af os i vandet og fisken er trukket til havs, da vandet er for varmt for havørreden. 

Men jeg har i 2016 set en fantastisk smuk og meget stor havørred svømme under vores badebro i maj måned og hen mellem de store sten for at svømme tilbage under badebroen og væk langs kysten. Det er en oplevelse af de meget sjældne.

Er man ny i lystfiskeriets verden, er alting så uoverskueligt. Mange køber deres første grej ind, uden at have den fjerneste anelse om hvad det egentligt er beregnet til og hvad det kan og ikke kan. Derefter går turen til fiskevandet, hvor forventningens glæde over det nyerhvervede grej er i top og man mener at der er rimelige chancer for fisk. Hvis man ikke har fanget noget de første mange gange man har været afsted, bliver forventningens glæde hurtigt vendt til frustration. 

Det er oftest her at det går op for den enkelte at fiskeri ikke er så simpelt endda og at der er fordele ved at lære lidt teknik. 

Filosofien bag nedenstående links sider, er at man kan læse sig til en god start og dermed minimere frustrationerne over de udeblivende fangster. Der burde også være mulighed for at målrette sit fiskebudget, så man får mere ud af sine penge.

Læs især om havørred kystfiskeri - som er lige nede på vores strand. Følg dette link....

Vil du læse mere om det hele er dette link også værd at bruge til planlægningen af den næste store oplevelse udi lystfiskeri. Følg dette link....

God fornøjelse og hvis du har lyst - må du gerne sende dine fangst resultater eller bare oplevelserne ind til webmasteren, så vil de blive lagt ind på disse sider.
Comments